Over Van der Lans Catering

Een goed feest begint met goede catering

Ben je op zoek naar echt goede catering voor een verjaardag, feest of zakelijk event waarbij alle zorgen je uit handen worden genomen? Dan ben je bij Van der Lans Catering uit Noordwijkerhout aan het juiste adres!

Complete partycatering door de hele Bollenstreek

Sinds 2013 verzorgen wij catering op maat voor particulieren en bedrijven in Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, De Zilk, Voorhout, Sassenheim, Lisse en Hillegom. Van borrelhapjes voor een verjaardag tot en met de complete verzorging van een feest met hapjes, drankjes, inrichting, aankleding en zelfs de bediening. Alles om niet alleen je gasten maar ook jou zorgeloos te laten genieten en het leven te vieren. Als jij de locatie hebt, is Van der Lans Catering jouw partner voor een goed feest!

Alleen het beste voor jouw feest

Bij Van der Lans Catering staan kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid centraal want jouw feest is onze passie. Of het nu gaat om samen zijn met vrienden, een bruiloft, jubileum of een bruisend feest op locatie. Wij behandelen jouw feest alsof het ons eigen feest is en doen er alles aan om met jouw wensen het allerhoogste kwaliteitsniveau te leveren.

Catering met kwaliteit voor je bedrijfsbijeenkomst

Ook voor zakelijke catering kun je bij Van der Lans Catering terecht. Wij verzorgen een representatieve lunch, waarbij je kunt kiezen uit diverse luxe broodjes, hapjes en drankjes. En ook de catering van een business event, conferentie, zakelijke bijeenkomst of een compleet personeelsfeest is bij ons in goede handen.

Wil je weten wat Van der Lans Catering allemaal te bieden heeft voor een goed feest? neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

 

Wil je meer informatie over ons assortiment? Klik dan op deze links:

Hapjesschalen

Belegde broodjes

Van der Lans Partycatering