Catering Bollenstreek


Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!   


Catering Bollenstreek voor jouw feest

Feestjes, dat zijn de leukste avonden of dagen van allemaal. Even niets aan je hoofd, lachen met medegasten en een biertje of wijntje nuttigen. Niets anders dan genieten. Wanneer het lekker weer is zijn we buiten te vinden met wat muziek uit de boxen, in de winter zijn de binnen feesten het helemaal. Iedereen heeft in zijn of haar hoofd wel een idee van het perfecte feest, ook hebben we allemaal wel een avond meegemaakt waar alles klopte. Je was op dat feest aanwezig en alles was tot in de puntjes geregeld, van de aankleding tot het eten.

 

Jij wil natuurlijk dat de gasten op jouw feest datzelfde gevoel krijgen. Wij als catering bollenstreek kunnen daarvoor zorgen, wij verzorgen het eten en geven advies. Een alles-in-één partner op het gebied van catering op jouw feest. Heerlijk, mooi en gezellig.

 

Catering Bollenstreek voor grotere evenementen

Wij zijn er als catering bollenstreek niet alleen voor kleinschalige (huis)feesten. Ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met catering te maken heeft, ook voor grotere evenementen. Heb jij binnenkort een businessmeeting? Komen er speciale gasten naar het bedrijf of is er iets anders te vieren waar meer mensen komen dan op een normaal feest? Ook dan kan jij ons voor catering bollenstreek inschakelen.

 

Van der Lans Catering is dé specialist op het gebied van catering, de grootte van de groep maakt daarbij niet uit. We verzorgen al jarenlang de catering op kleine en grote feesten of evenementen. Alles wordt binnenshuis geregeld. Een partner waarop jij kunt vertrouwen, wij maken van jouw evenement een groot succes!

 

Advies door Catering Bollenstreek

Misschien ben jij wel heel goed in het organiseren van feesten, maar is voeding of catering niet je sterkste punt. Jij weet waar de DJ moet staan, waar de bartender het beste neer kan worden gezet en de aankleding legt men ook graag bij jou neer. Wij zijn specialist op het gebied van catering en kunnen je daarbij helpen. We geven advies op maat, samen bespreken we het type gast en stellen op basis daarvan een heerlijk menu samen. Wij staan voor kwaliteit en zijn klantgericht, we denken met je mee.

 

Gratis afwasservice bij Catering bollenstreek

Wie een feest organiseert waar wordt gegeten, ziet altijd op tegen de afwas. Niet bij catering bollenstreek, wij nemen dit voor je uit handen. Na afloop van het eten verzamel jij al het bestek en borden, deponeert dit in de meegeleverde bakken en wij nemen deze vervolgens mee. De afwasservice is standaard inbegrepen en kost niets!

 

Genieten van je eigen feest met geweldig eten? Kies voor Van der Lans catering bollenstreek. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat of meer informatie.

 

Ben je voldoende geïnformeerd over catering bollenstreek?  Indien je meer informatie wilt hebben klik dan op een van de volgende links: