Catering TeylingenWilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  


VanderLansCatering.nl levert ook catering in Teylingen.

Wil jij dus kwalitatieve catering bestellen en bevind jij je in de regio Teylingen, dan kunnen wij voor jou de catering verzorgen. Ook voor mensen die buiten de plaatsen Hillegom, Sassenheim, Lisse, Voorhout en Noordwijk wonen, kunnen wij tot en met 25 km buiten deze plaatsen onze catering diensten leveren. Echter zullen hier wel extra kosten voor in rekening gebracht worden. Deze kosten kun je terugvinden via onze website. 

 

Tot wanneer kan ik mijn bestelling voor catering in Teylingen wijzigen? 

Ondanks alle goede zorgen vooraf kan het voorkomen dat je je bestelling bij Van der Lans Catering wilt wijzigen. Er kunnen zich immers altijd situaties voordoen waardoor een geplaatste bestelling aangepast zou moeten worden en bij Van der Lans Catering denken we graag met je mee. Wijzigingen in bestellingen zijn in overleg altijd bespreekbaar. Daarom adviseren wij altijd direct contact met ons op te nemen als je bestelling gewijzigd moet worden. Voor meer informatie over het wijzigen van bestellingen verwijzen wij je naar onze pagina "Algemene voorwaarden Van der Lans Catering". 

 

Wat is jullie leveringsgebied voor catering buiten de regio Teylingen? 

Via deze link kan je hier meer over lezen, klik hier. Om het kort samen te vatten leveren wij catering in de regio Teylingen en in de plaatsen daarbuiten zoals we hierboven vermeld hebben. Wij leveren tot maximaal 25 km buiten deze regio tegen een vergoeding. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de pagina, klik hier. 

 

Wat zijn de afmetingen van de chafing dishes wanneer ik catering in de regio Teylingen bestel? 

Onze chafers zijn van het normale formaat. Dus wanneer je catering in de regio Teylingen besteld zul je chafing dishes van 60 x 40 cm ontvangen. Deze past overal goed op dus een normale eettafel zal ruim genoeg zijn om een chafing dish op te plaatsen.

 

Hoeveel tafelruimte neemt het buffet in beslag wanneer ik catering in Teylingen reserveer?

Het neemt minimale ruimte in beslag, dus hierover hoef je je geen zorgen te maken. Daarbij hebben wij ook een bezorg service en een afwasservice, dus alle spullen zullen ook weer opgeruimd worden. Indien nodig, kan je zelf ook de catering ophalen bij onze afhaal locatie. Een groot voordeel als je jouw catering bij Van Der Lans Catering besteld is dat wij de catering 7 dagen per week en ook op feestdagen leveren, dus je hoeft nooit rekening te houden met onze agenda, alleen maar met wat je wilt eten en wanneer je het wilt ontvangen.

 

Voor meer informatie kun je terecht op onze contactpagina of bekijk al onze mogelijkheden op www.vanderlanscatering.nl

 

Bekijk ook deze interessante links: