Catering De Zilk


Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  


Catering De Zilk voor een goed feest

Een goed feest begint met goede catering. Dat vinden wij bij Van der Lans Catering heel gewoon. Catering is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van een goed feest. Als mensen op een feest zijn geweest vertellen ze vaak dat het een erg leuk feest was en dat de hapjes en drankjes heerlijk waren. Daarom weten wij als geen ander dat het voor onze klanten belangrijk is dat de catering goed geregeld is. 

 

Als jij een feest geeft in De Zilk en je bent op zoek naar goede catering dan kunnen wij van catering De Zilk daarvoor zorgen. Van deskundig advies tot en met de lekkerste hapjes en drankjes. Dat maakt catering De Zilk de partner voor ieder feest.

 

Catering De Zilk voor een verjaardag of avondje met vrienden

Niet alleen voor grotere feesten, ook voor een gezellige verjaardag of zomaar een avondje borrelen met vrienden is Van der Lans Catering de cateraar voor De Zilk en omgeving. Ons assortiment biedt voor iedere gelegenheid heerlijke kwalitatieve hapjes. Denk maar eens aan onze borrelhapjes of een van onze mooie kaasplanken. Juist bij de intiemere gelegenheden wil je niet lang in de keuken staan maar genieten van je gasten. Bij catering De Zilk weten we precies wat onze klanten belangrijk vinden.

 

Compleet verzorgd door catering De Zilk

Alles wat je nodig hebt voor een goed en succesvol feest vind je bij catering De Zilk. Van hapjes en drankjes tot inrichting, aankleding en bediening. Maar ook een lekkere schaal borrelhapjes voor een klein gezelschap verzorgen wij graag voor je. Klantgerichte kwaliteit, daar staan we voor en we denken graag met je mee.

 

Afwasservice? Gratis bij catering De Zilk

Na afloop van een feest is er vaak nog de afwas. Niet als je gebruik maakt van de couverts van catering De Zilk. Dan doen wij de afwas voor je. Zit bij de prijs inbegrepen. Kun je na het eten meteen doorfeesten met je gasten, of nog even lekker rustig nagenieten met een wijntje. Kies ook voor gemak en comfort van catering De Zilk.

 

Neem vandaag nog contact op voor informatie en advies of kijk verder op onze website: www.vanderlanscatering.nl.

 

Wil je meer informatie over catering De Zilk? Klik dan op een van de volgende links: