Catering Noordwijk


Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  


Kwalitatieve en lekkere catering Noordwijk

Ben je op zoek naar catering in Noordwijk? Dan ben je bij Van der Lans Catering aan het juiste adres. Wij verzorgen kwalitatieve en lekkere catering voor je gasten. Van der Lans Catering verzorgt sinds 2013  catering op maat in Noordwijk en omgeving. Een goed feest begint met goede catering vinden wij. Van borrelhapjes voor een verjaardag of tuinfeest tot en met de complete verzorging en aankleding van een party met hapjes, drankjes, lekker eten en zelfs de inrichting en aankleding kunnen wij voor je verzorgen.

 

Iedereen wil graag zorgeloos genieten op zijn of haar feestje. Maar vaak ben je te druk bezig in de keuken om van je feest en de gasten te genieten. Dan is het goed te weten dat Van der Lans Catering Noordwijk deze zorg voor je uit handen kan nemen. Kijk gerust rond op onze website en bestel direct via onze webwinkel of neem contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden. Bij catering Noordwijk kun je ook terecht voor het verzorgen van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten.

 

Klantgerichtheid staat centraal bij catering Noordwijk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Niet iedereen vind dezelfde gerechten lekker. Daarom is er bij catering Noordwijk altijd ruim keuze uit verschillende gerechten en mogelijkheden. Wij verzorgen jouw feest alsof het ons eigen feest is en gaan hierbij volledig uit van de wensen van de klant. Zo maken we van jouw feest een goed feest.

 

Een professionele cateraar weet precies welke gerechten het goed doen bij het grote publiek, wat goed te bereiden is en nemen we jouw wensen mee in het samenstellen van het menu. Door advies te geven, weten we van ieder evenement of feest een succesvolle dag te maken. Jouw gasten vinden het geweldig wanneer ze goed kunnen eten, wij vinden het geweldig om daarvoor te kunnen zorgen.

 

Van der Lans Catering Noordwijk

Groot feest, intiem feestje, een verjaardag of jubileum? Hoe groot jouw feest ook is, bij catering Noordwijk staan we voor je klaar. Particulier of zakelijk? Bij Van der Lans Catering Noordwijk is alles mogelijk.

 

Wist je dat wij jouw bestelling netjes op locatie bezorgen? En omdat we duurzaamheid ook bij Van der Lans Catering Noordwijk  belangrijk vinden leveren we alles op representatieve schalen die we op afspraak ook weer op locatie ophalen. En borden en bestek nemen we graag vuil weer mee en wassen dit volledig gratis af.

 

Heb je vragen over de mogelijkheden of advies nodig? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Benieuwd wat catering Noordwijk allemaal te bieden heeft?  Klik op een van de volgende links: