Van der Lans Catering nieuws.


Oktober 2022: nieuwe bedrijfswagen

De werkzaamheden breiden uit en de opdrachten worden groter. Om alle materialen te kunnen vervoeren is een nieuwe bedrijfswagen aangeschaft. Uiteraard herkenbaar voorzien van ons logo. 

Bezorgen
Bezorgen

Juli 2021: op locatie

Heb je zin in een barbecuefeest waarbij je zelf alleen maar van het eten en je gasten geniet? Boek dan nu een barbecue bij Van der Lans Catering. Voor je bedrijf of bij je thuis. Met een grote groep of een private party. Wij nemen alles mee: het eten, een partytent, mooi aangeklede tafels en een barbecue. 

Onze ervaren kok gaat vervolgens voor je aan de slag om de lekkerste gerechten voor jou en je gasten te serveren. En na afloop ruimen we alles weer netjes op. Nu wordt barbecuen nog meer genieten! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boekingen.


Oktober 2020: de website

Om alle producten en diensten aan een breed publiek bekend te maken wordt hard gewerkt aan het vormgeven van een eigen website. Hierbij zijn goede foto's van groot belang. Onze vaste huisfotograaf:

Denisepeschierfotografie.com

Fotoshoot

Juli 2020: het Begin

Na 7 jaar actief te zijn geweest in de franchise van DSR food wordt tijdens de corona pandemie in juli 2020 Van der Lans Catering opgericht. Hiermee kan het assortiment verder worden uitgebreid en nieuwe diensten worden aangeboden zoals partycatering. Het assortiment zal uit luxere producten bestaan waarbij kwaliteit het aller belangrijkste is. 

Van der Lans Catering