Van der Lans Catering Nieuws


Mei 2022: Zakelijke evenementen

Naast de grote groei in naamsbekendheid bij de particulieren klanten, werden we ook bekender onder de zakelijke catering klanten. Dit resulteerde in gezellige sfeervolle events met veel bezoekers en mooie aankleding!

Zakelijke events

September 2021: Grotere Bus

Doordat er meer en grotere partijen werden aangevraagd, moest er een grotere bus komen. Hier hebben we onze Peugeot Partner Tepee ingeruild voor een Mercedes Benz Sprinter met een laadklep. Zo kunnen we onze mooie barren, Tap-installaties en zware barbecues eenvoudig vervoeren naar locatie. 

MB Sprinter
MB Sprinter 2

April 2021: Goed Feest.

Nu de vraag naar party-catering steeds groter werd, moest er een concept uit worden gerold. Een concept waarbij het voor iedereen duidelijk werd, waar Van der Lans Catering voor staat. Na diverse brainstorm sessies kwamen we samengevat op een simpel maar duidelijk handelsmerk uit. De geboorte van Goed Feest.

Bierviltjes Goed Feest
Goed feest

September 2020: Fotoshoot nieuwe producten

Tijd voor nieuwe, luxere maar vooral smaakvollere hapjes! De website stond al online maar, ruimte voor verbetering is er altijd! Daarom de nieuwe fotoshoot, waarbij onze producten nóg mooier te zien zijn. 

Geitenkaas met honing in walnoot
Klassiek gevuld eitje
Blini gerookte zalm
Carpaccio Wrap

Juli 2020: het Begin

Na 7 jaar actief te zijn geweest in een catering-franchise wordt tijdens de corona pandemie in juli 2020 Van der Lans Catering opgericht. Hiermee is ons assortiment compleet veranderd met nieuwe diensten zoals party-catering, luxe barbecue's en luxe maar vooral lekkere hapjes. Het assortiment zal uit luxere producten bestaan waarbij kwaliteit het belangrijkste is.

De tijd van franchising is voorbij en de tijd van Van der Lans Catering is aangebroken.

Leon van der Lans
Van der Lans Catering