Catering Voorhout


Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  


Vanderlanscatering.nl levert kwalitatieve catering in Voorhout.

Bevind jij je in de regio Voorhout, dan is vanderlanscatering.nl het beste bedrijf om jouw catering te bestellen.  

 

Ik wil graag een BTW factuur voor mijn catering Voorhout, kan dat? 

Ja, dit is uiteraard mogelijk. Op onze website vanderlanscatering.nl kan je via de home-pagina op de knop ‘zakelijk’ klikken. Als je op deze knop klikt word je doorgestuurd naar een pagina waar je een offerte aanvraag kan doen. Hierdoor ontvang je een offerte en krijg je ook een btw factuur wanneer je je catering in de regio Voorhout bij Vanderlanscatering.nl besteld. 

 

Hoeveel gram vlees/vis krijgen we bij catering in de regio Voorhout? 

Ieder soort catering heeft natuurlijk verschillende gerechten, maar om een kort antwoord te geven op deze vraag kan je kijken naar de specifieke gerechten per catering categorie. Als wij bijvoorbeeld kijken naar de catering categorie barbecue, dan zie je naast ieder vleesgerecht direct de hoeveelheid uitgedrukt per gram. Indien je meer vlees of vis wilt ontvangen moet je het gerecht in meerdere aantallen bestellen via de website. 

 

Hoeveel soep krijgen we? 

De soep is een kom voor 1 persoon. Dit meten wij niet in grammen maar in kommen.  

 

Zijn de menu’s echt wel voldoende voor 1 persoon? 

Zeker, als je een normaal eetpatroon hebt is dit voldoende voor 1 persoon. Als je weet dat je een hele grote eter bent voor jezelf kan je het aanvullen met een extra voorgerecht of extra bijgerechten zodat je in ieder geval voldoende hebt. Echter is het voor de meeste mensen ruim voldoende. 

 

Kan ik een voorkeurstijd voor de aflevering doorgeven voor de catering in de regio Voorhout? 

Je kan een voorkeurstijd aangeven om de catering in de regio Voorhout te laten bezorgen. Als wij op dat specifieke tijdstip niet kunnen leveren door andere bestellingen op hetzelfde tijdstip, dan kan je het ook bij onze afhaallocatie ophalen. 

 

Ik wil geen borden en bestek, maar de rest wel. Kan dat? 

Dit is mogelijk, via deze pagina kan je precies zien welke diensten je bij de catering wilt bestellen. Zoals bezorging en afwasservice. 

 

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Al onze mogelijkheden vind u op www.vanderlanscatering.nl

 

Benieuwd naar meer mogelijkheden? Klik op onderstaande links: