Barbecue Catering Sassenheim


Wat maakt barbecuen zo leuk? Samenzijn, samen doen. Iedereen helpt mee. Lachen, smullen, genieten. Houtskool wat langzaam gaat gloeien, voorzichtig even testen voor de juiste temperatuur; mooie gerechten met zorg geselecteerd; even heel kort op die gloeiende plek of juist met veel geduld en precisie dat grote stuk vlees langzaam laten garen.  Barbecuen met Van der Lans Catering uit Noordwijkerhout is barbecuen zoals het bedoeld is. Tevens maken wij bij onze barbecue's gebruik van de nieuwste ontwikkeling binnen houtskool. 

'Beter voor het milieu en beter voor jou’.

Onder dat thema lanceert Big Green Egg haar nieuwste product:
Pure Charcoal. Een revolutionaire nieuwe houtskool van extreem hoge kwaliteit. Dankzij een uniek proces tijdens
het verkolen van hout tot houtskool heeft Pure Charcoal een zeer hoog percentage koolstof en is daarnaast
fijnstofarm en praktisch rookvrij. Hiermee wordt Big Green Egg nóg groener.

 

Let op: voorkom teleurstelling en bestel op tijd! BBQ pakketten zijn te bestellen vanaf 10 personen


Bent u geïnteresseerd in een volledig verzorgde barbecue? Van der Lans Catering staat voor u klaar!

Vul ons contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden omtrent Partycatering? Klik op de knop hieronder:Barbecue catering in Sassenheim van Van der Lans Catering 

Een barbecue catering is een in principe niet anders dan een normale catering maar dan vooral gericht op gerechten geschikt voor een barbecue. Dan moet je denken aan verschillende soorten vlees voor de grill, groente en wat salades voor een frisse smaak. Wil jij een barbecue gaan geven voor familie en vrienden zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn, of zonder moeite te doen met alles wat bij een barbecue komt kijken, dan is de barbecue catering in de regio Sassenheim helemaal geschikt voor jou. 

 

Wat zijn de opties bij barbecue catering in de regio Sassenheim? 

Wij leveren verschillende barbecue pakketten. Als het gaat om een barbecue catering in de regio Sassenheim. In onze webshop kunt u precies zien welke pakketten wij samen hebben gesteld. Uiteraard kunt u ook met uw eigen wensen bij ons terecht om zo het perfecte pakket voor u samen te stellen!

 

Bij Vanderlanscatering.nl kan je de volgende vleessoorten bestellen: 

Kogelbiefstuk, runder burger, ribeye steak, kipsaté, speklap, diamanthaas spies. Wij hebben ze in verschillende pakketten, dus bekijk onze barbecue pagina. Daarnaast verkopen wij niet alleen verschillende vleeswaren, maar ook salades zoals: rucola caprese salade, verse fruit salade en pasta salade. Als je een andere voorkeur hebt voor een specifieke salade, neem contact met ons op en eventueel kunnen wij het dan voor jou maken. 

 

Wat zijn de voordelen van een barbecue catering in de regio Sassenheim? 

Het voornaamste voordeel is dat de barbecue catering gemakkelijk en vers geleverd kan worden als je woont in de regio Sassenheim. Andere voordelen zijn dat je je geen zorgen meer hoeft te maken als je is een keertje gaat barbecueën met de familie. Je hoeft niets meer in te kopen of voor te bereiden. Door de diensten van Vanderlanscatering.nl worden al deze zorgen voor jou ontnomen en kan jij lekker genieten van het moment met jouw familie. Er is geen ander alternatief als het gaat om een barbecue catering in de regio Sassenheim. Bestel direct jouw gerechten via deze pagina. Indien je andere voorkeuren hebt neem contact met ons op en dan komen wij erop terug. 


Bekijk meer producten in onze webshop: