Catering Sassenheim


Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden allemaal zijn? Of wilt u graag een mooi feest geven met uw eigen ideeën? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  


Vanderlanscatering.nl levert ook de perfecte catering in de regio Sassenheim.

Dus bevind jij je in de regio Sassenheim en ben je opzoek naar een kwalitatieve catering? Neem direct contact met ons op via de website

 

Kan ik de catering in de regio Sassenheim direct online bestellen? 

Er zijn verschillende manieren om een goede catering in de regio Sassenheim te bestellen, bijvoorbeeld via de website vanderlanscatering.nl. Wij begrijpen als geen ander dat bij het bestellen van de catering soms advies op maat nodig is en dat er aan specifieke vereiste voldaan moet worden. Daarom kan je bij ons via de website direct jouw gerechten bestellen maar je kunt ook telefonisch contact opnemen of via WhatsApp. Zo kun je bij ons verschillende soorten broodjes en beleg bestellen, maar je kan ook kiezen tussen verschillende soorten dranken. Daarbij kun je denken aan jus d'orange melk of karnemelk, koffie of thee, de catering van vanderlanscatering.nl heeft voor ieder persoon wat. Als je op onze website op het knopje ‘meer informatie’ klikt, dan kan je het formulier uitbreiden en extra gegevens toevoegen. Bijvoorbeeld, je kan zelf jouw soep doorgeven als je catering besteld zo kunnen wij alles op maat leveren. 

Indien je haast en weinig tijd hebt kan je ons ook altijd bellen en snel jouw bestelling doorgeven. Echter is dit wel makkelijker als je bij ons ooit eerder al besteld hebt, dat scheelt dan weer tijd met het invullen van de adresgegevens. 

 

Hoelang kan ik de catering in de regio Sassenheim uiterlijk vooruitbestellen? 

Het is belangrijk dat je het voor grote catering bestellingen in de regio Sassenheim niet ‘last minute’ bestelt, want dan kunnen wij ons niet goed voorbereiden. Indien je een lunch of ontbijt catering wilt bestellen dan kunnen wij dit sneller klaar maken dan een diner en een bruiloft catering vergt uiteraard wat voorbereidingen. Wij bij vanderlanscatering.nl denken altijd met jou mee. Dus heb je de catering last-minute nodig in de regio Sassenheim, dan zullen wij samen met jou meedenken om het mogelijk te maken. 

 

Is het mogelijk om een kok bij de catering in de regio Sassenheim te huren en wat zijn de kosten hiervan? 

Wij zorgen ervoor dat jouw catering in de regio Sassenheim volledig zorgeloos zal verlopen. Voor de cateringen zoals ontbijt, lunch of high-tea zal je geen kok nodig hebben. Maar als je gaat barbecueën zorgen wij ervoor dat al het vlees en eten op de juiste manier gegaard is. Waardoor je geen kok nodig zal hebben. Als je toch een kok op de catering wilt hebben zijn de prijzen hierbij afhankelijk van de hoeveelheid en tijd dat het in beslag zal nemen. Daarom adviseren wij om contact op te nemen zodat wij dit kunnen afstemmen.

 

Ik wil graag een wijziging op mijn bestelling van de catering in de regio Sassenheim doorgeven, hoe kan ik dit doen? 

Het makkelijkste is om dan even telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij dit direct kunnen doorvoeren. 

 

Onze contactpagina vind je hier of bekijk al onze catering mogelijkheden op www.vanderlanscatering.nl 

U kunt uiteraard voor persoonlijk contact het formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Via deze links vind je meer informatie: