Partycatering


Je wilt een feest geven, een goed feest. Je hebt de perfecte locatie en je weet ook al wie je gaat uitnodigen. Maar er moet nog veel worden geregeld. De drankjes, hapjes, tafels, een biertap en verlichting. Maar alles zelf doen? Dan ben je al moe voordat je feest begint.

Party catering van A tot Z geregeld

En het is ook nergens voor nodig. Want alles wat jij voor jouw feest nodig hebt, vind je bij Van der Lans Catering. De lekkerste hapjes en drankjes, alle spullen en zelfs de bediening om jou en je gasten van een goed feest te laten genieten. Allemaal geregeld door ons. Dat scheelt een hoop gedoe en jij bent de ster op jouw feest. Dus neem vandaag nog contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Van der Lans Catering. Goed feest.

Alles wat je nodig hebt voor jouw feest kunnen wij bij Van der Lans Catering voor je regelen. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen materialen en werken hierbij samen met diverse partners in de regio. 


All-in partycatering

&

Partycatering op maat

All-in party catering arrangement wat is dat precies? 


  • Onbeperkt drank (bier, wijn & frisdrank)
  • Luxe koude hapjes en bittergarnituur (2 rondes per uur)
  • Barmedewerker(s)
  • Bediening
  • JBL muziek installatie
  • Luxe bar + biertap
  • Statafels met borrelnootjes en aankleding

25-49 personen €12,95 per persoon per uur

50 of meer personen €10,00 per persoon per uur

Party catering op maat wat is dat precies?


Uw wensen omtrent uw feest of bedrijfsevenement staan centraal. Wij zullen er alles aan doen om u volledig te ontzorgen tijdens het feest of bedrijfsevenement. Zo kunt u genieten van uw eigen feest!

Van luxe champagne tot gezellige themafeesten en bedrijfsevenementen, alles is mogelijk! 


Organiseert u ook een goed verzorgd feest? Vul dan ons formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!