Van der Lans Catering. Goed feest.

Van der Lans Catering nieuws.

Juli 2021: op locatie

Heb je zin in een barbecuefeest waarbij je zelf alleen maar van het eten en je gasten geniet? Boek dan nu een barbecue bij Van der Lans Catering. Voor je bedrijf of bij je thuis. Met een grote groep of een private party. Wij nemen alles mee: het eten, een partytent, mooi aangeklede tafels en een barbecue. 

Onze ervaren kok gaat vervolgens voor je aan de slag om de lekkerste gerechten voor jou en je gasten te serveren. En na afloop ruimen we alles weer netjes op. Nu wordt barbecuen nog meer genieten! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boekingen.


Oktober 2020: de website

Om alle producten en diensten aan de man te kunnen brengen wordt hard gewerkt aan het vormgeven van een eigen website. Hierbij zijn goede foto's van groot belang. Onze vaste huisfotograaf:

Denisepeschierfotografie.nl


Het vervolg

In juli 2020 wordt Van der Lans Catering opgericht. Hiermee kan het assortiment verder worden uitgebreid en nieuwe diensten worden aangeboden zoals partycatering en partyverhuur. Uiteraard blijft het assortiment van DSR food Bollenstreek voor alle klanten leverbaar.


Meer sportsponsoring

Sinds 2019 sponsoren wij het

"DSR food Bollenstreek" bowlingteam.

Het team speelt bij Bowlingvereniging Noordwijkerhout (BVN), één van de oudste bowling-verenigingen van Nederland. De BVN is opgericht in 1973 en viert in 2023 haar gouden jubileum.


De nieuwe bedrijfswagen

In 2016 werd een grotere bedrijfswagen aangeschaft, met een professionele belettering. 

Bezorgdienst

Voetbalsponsoring

Met deze mooie jassen werden diverse jeugdteams van VVSB gesponsord.

2013 - 2014

2015 - 2016

2016 - 2017


De eerste bedrijfswagen

Met deze Hyundai Atos werden de eerste jaren de bestellingen bij de klanten afgeleverd. Klein maar fijn. Met de achterbank opgeklapt genoeg ruimte voor alle bestellingen. Ook aan de reclame was gedacht met handige magneetborden.


Het begin

In november 2013 zijn we in de Bollenstreek begonnen met catering activiteiten vanuit de franchise van DSR food. Door een goede mond tot mondreclame begonnen de opdrachten binnen te stromen. Niet alleen door vrienden en bekenden maar ook door klanten die via Google de site van DSR Food hebben ontdekt en op deze manier hun bestelling plaatsen.