Van der Lans Catering. Goed feest.

Lunch buffet catering

Blader door onze mogelijkheden

kwaliteit
betrouwbaar
Advies op maat
klantgericht

Lunch buffet catering is een buffet dat met de lunch thuis wordt bezorgd door Vanderlanscatering.nl op basis van wat jij lekker vindt. Ga jij een feestje geven of komen er veel mensen over de vloer dan is een lunch buffet catering perfect. Een lunch buffet catering zorgt ervoor dat je geen moeite meer hoeft te doen voor de lunch, alle gasten kunnen gemakkelijk van hun lunch genieten zonder dat jij iets van inkoop hoeft te doen. Het grootste probleem van veel mensen over de vloer te hebben is meestal de afwas, de meer je kookt de meer afwas je zal hebben. Wanneer je een lunch buffet besteld zal je hier geen problemen mee ervaren, Vanderlanscatering.nl bezorgt het lunch buffet en haalt alle buffet materialen ook weer op. Wil jij ook weten wat voor opties wij leveren voor een lunch buffet? Bezoek de pagina lunchbuffet op onze website en vul het formulier in. 

 

Wat voor lunch buffet catering levert Vanderlanscatering.nl? 

Een groot voordeel wanneer je een lunch buffet catering bij Vanderlanscatering.nl besteld is dat je het makkelijk zelfstandig kan samenstellen. Als je op deze pagina klikt dan zie je de prijs van het lunch buffet per persoon. Onderaan deze pagina is de knop ‘meer informatie’ zichtbaar, wanneer je hierop klikt kan je zelf jouw eigen lunch buffet samenstellen aan de hand van een paar simpele vragen. 

 

Waar kan ik uit kiezen bij een lunch buffet catering van Vanderlanscatering.nl? 

Wanneer je jouw lunch buffet zelf samenstelt kan je kiezen uit meerdere opties. Als eerste moet je je eigen soep selecteren, daarna heb je de keuze voor verschillende minibroodjes en het beleg dat je erop wilt hebben. Natuurlijk leveren wij ook salades en verse jus d’orange. Let wel op als iemand allergisch is voor een specifiek product. Wij leveren ook melk of karnemelk. Daarbij leveren wij ook nog eens alle verschillende broodsoorten. Kortom, wat jij maar wilt kunnen wij leveren. 

 

Ik weet niet zeker of een lunch buffet catering bij mij past, wat moet ik doen? 

Weet je niet zeker of een lunch buffet catering bij jou past, dan kan je altijd even contact met ons opnemen via de contact pagina. Wij zullen dan advies op maat leveren aan de hand van de vereisten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat alles perfect aansluit bij jouw wensen. Voor andere vragen ben je ook altijd welkom om contact op te nemen.