Vlees en groot vlees
Bij Van der Lans Catering uit `Noordwijkerhout kun je heel goed terecht voor heerlijk barbecue vlees. Of het nu een stukje biefstuk , lamsvlees of een heerlijke spies is: vlees van de barbecue smaakt anders. Lekkerder. Spannender. De geuren van gloeiende houtskool, rokerig vlees, de buitenlucht, de zon..... Door de barbecue smaakt vlees naar meer.
-
Varkenshaas spies (100 gram) € 1,95
-
Eendenborstfilet (ca. 350 gram) € 12,75
-
Gildehoen hele kip (ca. 1,3 kg.) € 17,00
-
Entrecote (ca. 200 gram) € 6,40
-
Picanha steak (ca. 140 gram) € 4,70
-
Ribeye steak (ca. 180 gram) € 7,20
-
T-bone steak (ca. 500 gram) € 24,00
-
Tournedos (ca. 160 gram) € 8,60
Groot vlees
Heb je gasten? Dan kun je BBQ punten scoren met een mooi stuk eersteklas vlees. Stoer, trots en voor pitmasters die vele monden moeten vullen. Low en slow met zorg bereid en met resultaten om van te watertanden. Het vraagt beheersing, vakmanschap en kennis van zaken. Ervaring, gevoel, techniek. Alles wat het barbecuen tot koken met oergevoel maakt.
-
Bavette aan het stuk (ca. 1 kg.) € 28,00
-
Tomahawk (ca. 1,2 kg.) € 42,00